Els nois dels equips sèniors del Dénia Bàsquet a punt de fer ple de victòries

15 d'octubre de 2019 - 00: 56

Els equips sèniors masculins del Dénia Bàsquet van estar a punt de fer ple de victòries. Mentre que el sènior autonòmic va caure per la mínima 77-78 davant el CB Oliva, el sènior zonal va derrotar al CB Altea per 59-40.

L'equip de autonòmic va viure un duel que va ser molt comxicotet de principi a final amb tots els components necessaris perquè l'aficionat deniera es sentís molt orgullós d'aquest malgrat la derrota, en un partit vibrant i carregat d'emoció.

L'entrenador local, Bernardo Sanz, va comptar amb sis baixes per lesió en el qual està sent un terrible inici de curs, de manera que va convocar a tres jugadors júniors i dos de l'equip sènior zonal.

Per a més desgràcia, Hayzam Lluna es va ressentir d'un problema al genoll en el segon quart, havent d'abandonar el partit.

Malgrat tot, es va competir de tu a tu fins al final, sempre amb mínimes avantatges per un i altre equip. Només la fortuna va decidir el partit en l'última acció a favor de l'equip de la Safor, que va poder donar la volta al marcador en aprofitar dos tirs lliures per una falta rebuda en l'últim segon del temps reglamentari.

Demostració de caràcter i treball en equip, així com de múscul, de la pedrera deniera que ha de donar ànim i força per reposar-se a aquest negatiu inici de campanya.

Victòria clara del Zonal

Una altra victòria folgada va ser l'aconseguida per l'equip sènior masculí zonal davant el CB Altea al qual van vèncer per 59-40. Després d'un primer quart molt igualat, la major regularitat dels de Carlos Vila els va donar un xicotet avantatge abans del descans en un partit que estava resultant travat i amb baixos percentatges d'encert ofensiu.

La distància es va aconseguir mantindre fins a entrar en l'últim període, moment en el qual van aconseguir trencar definitivament el partit gràcies al major encert i superior ritme de joc que no va ser possible contindre. Aquest equip va aconseguir la primera victòria de la temporada que ajudarà al grup a guanyar confiança.