Els cadets Marc Martin i Lucía Ferri, del Club Tennis Dénia, vencedors a la Lliga Comarcal jugada a Pego

14 de febrer de 2019 - 09: 59

Dissabte es va disputar a les instal·lacions del Club de Tennis Pego una nova jornada de la Lliga Comarcal de Tennis. Els jugadors del Club de Tennis Dénia van aconseguir molt bons resultats. En categoria cadet masculina Marc Martín va ser campió, mentre que en categoria cadet femenina Lucia Ferri va aconseguir la victòria després de guanyar a la seua companya Marina Iborra.

En categoria infantil femenina Vera Martinez va ser finalista, i en categoria benjamí femenina Daniela Pont també va aconseguir arribar a la final quedant subcampiona de la seua categoria. A més també van realitzar un bon torneig quedant semifinalistes, Maria Millarengo en categoria infantil femení, Carla Millarengo en aleví femení i Maria Bordes en benjamí femení.

D'altra banda, aquest cap de setmana començarà el Campionat per equips de la Comunitat Valenciana de Veteranes + 40. L'equip A, que milita a 1ª Divisió, s'enfrontarà dissabte a les 13 hores, al màxim favorit del Campionat, el Club Espanyol de Tennis. L'equip equip B, de 2ª Divisió, s'enfrontarà aquest diumenge a les 11 hores, en el seu primer partit de la lligueta, al Club de Tennis Altea. Tots dos equips disputaran el seu primer partit fora de casa.