Els cadets de l'Dénia Bàsquet van conquistar la 'Lliga Valenciana' a l'guanyar a l'CD Onil (80-48)

10 d'octubre de 2017 - 04: 55

El pavelló "Pau Gasol" de Alfàs del Pi va veure coronar-a l'equip cadet masculí del Dénia Bàsquet en la "Lliga Valenciana"De la fase d'Alacant. Els deniers van derrotar al CD Onil per 48 a 80 a la final.

Els xavals que dirigeix Juan Luis Pérez van saltar a la pista amb la intenció d'imposar el seu domini sota els dos taulers, per eixir en ràpids contraatacs. El joc es va desenvolupar per a ells segons el previst. Amb un control absolut del rebot i una asfixiant defensa, els deniers van obrir aviat bretxa en el marcador. Van acabar el primer quart del partit amb el partit pràcticament sentenciat, (20-8).

Amb aquest avantatge tan folgada, Pérez va optar per anar rodant als seus nois, per la qual cosa tots van tindre minuts. El CD Onil va despertar en el segon quart i malgrat perdre a l'parcial, almenys va competir. El segon quart va concloure amb una puntuació de (23-18).

Recital anotador de l'Dénia Bàsquet

Després del merescut descans, els equips van tornar a la pista, amb un Dénia que va seguir manant en el joc i en el marcador. El Dénia Bàsquet va baixar la seua intensitat rebotejadora el que va evitar que pogueren córrer. El CD Onil va capturar més rebots i això ajudo perquè es veiés el quart més igualat ja que acabo amb un parcial de (14-13).

Els jugadors de l'equip de la Marina Alta es van mostrar molt encertats als llançaments, acabant el xoc amb un 57% en tirs de dos punts i un 63% en tirs lliures. En aquest quart el parcial va ser per als deniers per (14-13).

En els últims deu minuts del xoc i amb tot decidit els jugadors de l'equip de la Marina Alta es van mostrar molt encertats en els llançaments, acabant el partit amb un 57% en tirs de dos punts i un 63% en tirs lliures. El gran llast del CD Onil va estar en el baix percentatge d'encert en els tirs lliures, 24% .. Una altra clau va ser les pèrdues de pilota on el CD Onil va tindre 36 per 23 dels deniers.

Arturo Dolphi escollit MVP de la final

L'alegria en el si del Dénia Bàsquet va ser doble ja que a més de l'èxit col·lectiu pel títol aconseguit, es va sumar l'èxit personal. Va ser triat Millor Jugador del Partit (MVP), el denier Arturo Dolphhi, que acabo amb 20 de valoració després d'anotar 17 punts, capturar 8 rebots i donar 2 assistències.