Els atletes deniers Joan Puigcerver i Gabi Dolader van competir en el Nacional de Sòria

23 2019 abril - 10: 45

Dissabte passat 13 d'abril es va disputar el Campionat d'Espanya individual de duatló a la ciutat de Soria i allí van estar els cadets deniers Joan Puigcerver i Gabi Dolader competint pels seus respectius clubs, Tripuçol y CT Huracà.

Una prova exigent que va consistir en un primer segment de cursa a peu de 2.9 km a on es van alternar pujades al 2% i el mateix pendent de baixada; segon segment ciclista de 10 km amb pujades i baixades prolongades amb desnivell mig i un últim segment a peu de 1.5 km.

En la prova van prendre la eixida un total de 283 cadets masculins. Gabriel va aconseguir una 39 posició amb un molt bon parcial de ciclisme, finalitzant la prova en un temps de 33: 55. Problemes físics en la primera part de cursa van impedir a Joan poder finalitzar.

La propera cita per als triatletes deniers serà al maig, en una prova classificatòria Youth per al campionat del món de triatló escolar que es celebrarà a França.