Els atletes del Dénia Corre continuen ocupant el podi de la Volta a Peu a la Marina

20 2022 abril - 17: 03

El dissabte 9 d'abril es va celebrar la Volta a Peu de Teulada dins del Circuit a Peu de la Marina Alta. La prova de 10 quilòmetres amb un terreny molt irregular va ser completada per gairebé 1000 participants. En aquesta cursa, l?atleta del Dénia Corre, Jordi Ripoll va tornar a obtindre la victòria. Però cal destacar que també van pujar a podi els runners, Moha Rida Younes (Segon Vetera A), Víctor Manuel Fernández (Segon Vetera D) i Anna Berglind (Segona Veterana B).

L'equip de Dénia Corre continua sent carrera a carrera l'equip més nombrós i continua com a líder per equips amb 6 curses finalitzades.

D'altra banda, el diumenge 10 d'abril es va celebrar la Arrapapedres de Beniali a plena Vall de la Gallinera. El jove corredor Marcos Mut va finalitzar a la tercera posició de la general de la cursa de 14 quilòmetres.

En la prova de 28 quilòmetres hi van participar: Josep Mut (3:03:37), Miguel Donderis (3:24:58), Carla Carrió (4:09:16) i Jaume Doménech (4:30:06).

En la prova de 14 quilòmetres van córrer: Marcos Mut (1:13:46), Marisa Marco (2:02:39), Vicente López (2:06:05) i Inma Ballester (2:13:56).

Al llarg del cap de setmana també van acudir a carreres: Carlos Sánchez a la I edició del Simat Trail de 18 quilòmetres amb un temps de 2:40:18; Aida Pérez que va guanyar la prova de Blanxart Trail a Olesa (Catalunya) amb un temps de (2:26:45); Aitor Cabezas (0:35:36) i Marti Sifre (0:43:01) que van realitzar els 10k del Campello. Aitor va ser el primer a Màster C masculí.