Línia ascendent per als ciclistes de l'Equip La Cava Team a la 'Andalusia Bike Race'

11 2019 abril - 12: 01

A la segona etapa de la Andalusia Bike Race, Amb eixida i arribada a Linares, amb 75,2km 1252 + desnivell, amb més senders i amb el pas per llocs visualment espectaculars junt al pantà del Rumblar, l'etapa va estar marcada per la pluja, complicant la marxa dels ciclistes.

Cal destacar l'actuació d'Abraham Collado, amb un temps de 3: 24: 10, instal·lant-se en la posició 76 de la general i 13 de la categoria. Jordi Català, amb un temps de 3 :: 29: 58, es va classificar en posició 97 de la general i 17 de la categoria. Vicente Gil es va posicionar en la posició 273 de la general i 90 de màster 40, millorant la seua posició de la general amb un temps de 3: 59: 10

Ahir dimecres va tindre lloc la tercera etapa amb eixida d'Andújar amb una longitud de 70 km amb 1791 de desnivell positiu. Etapa mítica de la Andalusia Bike Race que va servir de transició entre les províncies de Jaén i Còrdova, transcorrent per la Vega del Guadalquivir, creuant Marmolejo i enllaçant amb l'ascens de la Centenera i el descens dels Carracolillos per accedir a El Madroño amb en descens final per Camp Vell.

El dia va començar amb un trasllat de 50 km en cotxe per prendre la eixida. A diferència del dia anterior no va ploure, però la ruta era plena de tolls que van complicar l'ascensió del primer port, amb rampes molt pronunciades que amb el fang acumulat per la pluja van fer impracticable pujar amb la bicicleta. En haver de pujar caminant, a aquest punt es va arribar amb un escamot molt compacte.

Abraham Collado, amb un temps de 3: 27: 15, puja fins a la posició 73 de la general i 11 de la categoria. Jordi Català, amb un temps de 3: 31: 38, puja a la posició 93 i Vicente Gil, amb un temps de 4: 03: 33, es posiciona el 264 i 85 de la categoria màster 40.