Lili Riva, subcampiona d'Espanya Màster F40 en 400 metres tanques

05 de juliol de 2018 - 11: 59

l'atleta lili Riva, Pertanyent al Club Atletisme Baleària Dianium, ve d'aconseguir un subcampionat nacional en la prova dels 400 metres tanques, en els Campionats d'Espanya Màster a l'aire lliure, celebrats a la pista de Vitòria.

Una competició en la qual es va viure un gran ambient i on va cridar l'atenció en aquesta edició l'alt nivell dels participants en les diferents categories.

Lili Riva, va aconseguir la segona plaça amb una marca de 1: 13.46, A més, aquesta mateixa atleta en la carrera dels 80 metres tanques es va quedar sense pujar al podi en fer una marca de 13.44, es va quedar a només una centèsima del bronze.

Després d'aquests resultats l'atleta va quedar molt contenta de la seua actuació, ja que després d'haver realitzat les proves combinades alguns dies abans no es va recuperar al cent per cent, de les molèsties musculars, tot i que a la pista ho va donar tot.

El fermall per Lili Riva va arribar en la prova de relleus formant part de l'equip Platges de Castelló, en el 4X100 es va proclamar campiona d'Espanya amb un temps de 56.57, sent medalla de bronze en el relleu de 4X400 amb una marca de 4.39, 04.

En la seua tornada a Dénia ha manifestat que, "estic molt satisfeta i agraïda a tots els que fan possible que en aquestes edats continuem a les pistes fent el que tant ens agrada".

Aina Fornés, campiona autonòmica absoluta 400 metres tanques

L'atleta, Aina Fornés, Del Club Atletisme Baleària Dianium va aconseguir ser la millor en la prova dels 400 metres tanques, dins del Campionat Autonòmic Absolut de pista a l'aire lliure, celebrat a València.

La deniera va realitzar un temps de 1.03,16 a només 16 centèsimes de la marca mínima que li dóna dret a estar en el Campionat d'Espanya Absolut.

Aina que va partir abans de la cursa amb el segon millor temps va estar a un nivell espectacular i va sorprendre la gran favorita anotant-una victòria molt important i que li ha de donar molta moral, ja que la seua marca va significar la millor de la temporada.

Aida Pérez va ser tercera absoluta al 'Buff Èpic Trail'

En l'especialitat de muntanya continua mostrant el seu gran moment de forma, Aida Pérez, Atleta del Club Atletisme Baleària Dianium, que ve de ser tercera a la classificació absoluta del "Buff Èpic Trail".

Aquesta cursa de muntanya va tindre 5 modalitats, Aida va participar en la distància dels 36 quilòmetres, dels quals 2.070 van ser de desnivell positiu. El temps que va realitzar en cobrir tot el recorregut va ser de 3 hores, 21 minuts i 24 segons.

Aquesta cursa està integrada en les puntuables del "Campionat Sky National Sèries", Del que a falta de dues proves, la deniers va segona en la classificació.