Laurence Rastell va ser la millor Veterana B en el Nacional de raquetes de Neu

10 de març de 2020 - 14: 35

L'atleta Laurence Rastell, pertanyent al Club Atletisme Baleària Dianium, ve de proclamar-se vencedora en Veteranes B de Raquetes sobre neu. Una competició que va tindre lloc al Parc Nacional dels Pics d'Europa, prova única en què van estar els millors especialistes d'aquest particular esport.

Laurence Rastell va realitzar una gran carrera. Va acabar sent la millor de la seua categoria Veteranes B, amb un temps total de 1.27,46 superant clarament al seu més immediata perseguidora, Elena Fuertes, que va entrar en meta amb un registre de 2.07,34.

La vencedora femenina absoluta va ser Lucía Ibáñez, l'atleta de la selecció càntabra que va acabar en 1.10,03. La segona plaça va ser per a Helena Rodríguez de l'Guayota Trail amb un registre de 1: 26,14. El tercer lloc el va ocupar Ana Cayón de la Selecció Càntabra, amb una marca d'1: 17,25.

La prova femenina va tindre un gran nivell. Lucia Ibáñez no en va és l'actual subcampiona d'el món, de manera que va complir amb el seu paper de màxima favorita per revalidar el títol nacional que tenia.
Hi va haver una participació de 125 atletes entre homes i dones que després de la darrera nevada caiguda van haver de cobrir un recorregut alternatiu més segur de 9,5 quilòmetres, amb 440 de desnivell positiu. Un recorregut circular d'anada i tornada pel mateix traçat i un bucle en l'equador de la cursa, endinsant-se en els bells paratges dels Pics d'Europa.