Laurence Rastell va ser la millor Veterana B en el Nacional de Carreres sobre raquetes de neu

06 de març de 2019 - 00: 03

Aquest cap de setmana l'atleta Laurence Rastell, pertanyent al Club Atletisme Baleària Dianium, va ser la millor en la categoria Veteranes B del Campionat d'Espanya de curses sobre raquetes de neu.

Un resultat que va causar gran alegria per aquesta atleta malgrat que per la seua condició d'atleta francesa no va poder pujar al podi ni tampoc recollir la seua medalla que l'acredita com la millor d'Espanya en la seua categoria. Són coses del reglament, que no entelen la gran cursa realitzada per Rastell. Laurence va ser la millor de Veteranes B amb un temps de 1: 21.39, millorant la seua anterior marca en res més ni res menys que 3 minuts.

El telefèric de Fuente Dé, situat a la comarca de Liébana, dins el Parc Nacional dels Pics d'Europa, va ser testimoni de la cita més important del calendari esporteu de raquetes de neu a Espanya. Roberto Ruiz va revalidar el títol de Campió d'Espanya de Raquetes de Neu imposant-se en la "Pics Snow Running".

En dones, la també càntabra Lucía Ibáñez es va imposar amb un temps de 01: 04: 20.

Els 110 inscrits en el Campionat van prendre la eixida a les 15 hores amb unes temperatures poc habituals per a un principi de març. Sol, calor i molta afició van marcar una jornada per al record a Picos de Europa.