Les veteranes de l'Club Rem Marina de Dénia es proclamen guanyadores del Campionat autonòmic de Llaüt Mediterrani

06 de maig de 2021 - 09: 51

L'equip veterà femení de el club denier va guanyar la VIII Regata de Llaüt Mediterrani que es va celebrar a Alacant el passat diumenge dia 2. En aquesta regata es van disputar els campionats autonòmics on les veteranes es van imposar davant de les altres 12 embarcacions de la seua categoria. Van guanyar el campionat amb un temps de 03: 12,24.

D'altra banda, l'equip veterà masculí va aconseguir un tercer lloc en la seua regata. En aquesta ocasió van recórrer els 700 metres i la virada en un temps de 02: 55,28. Un bronze merescudíssim en el campionat autonòmic per a aquest equip.

L'equip absolut femení s'estrenava en la competició aquesta temporada fent una regata impol·luta, on van guanyar la seua màniga durant la regata. Van aconseguir un setè lloc, apuntant maneres, amb un temps de 07: 42,50.

L'equip masculí d'aquesta mateixa categoria retalla distàncies amb els altres equips amb temps molt ajustats entre les embarcacions. Finalment van recórrer els 1400 metres i les tres virades en un temps de 06: 36,58, quedant en vuitena posició.

El Club Rem Marina de Dénia ja enfila la recta final de la temporada i prepara el campionat d'Espanya amb unes perspectives molt altes aquesta temporada.