Les veteranes del Club de Rem Marina Dénia es proclamen campiones autonòmiques

18 2023 abril - 11: 42

L'equip veterà femení del Club Rem Marina Dénia va guanyar el campionat autonòmic de Llaüt Mediterrani. Aquesta regata també va puntuar com una regata més de la Lliga Suma de Banc Fix del Mediterrani i situa aquest equip més a prop d'emportar-se aquest títol a final de temporada.

Aquesta competició es va fer durant el cap de setmana del 15 i 16 d'abril a València. Els equips van lluitar dissabte per classificar-se per a les semifinals i finals de diumenge. Les veteranes de Dénia es van classificar per a la Final A i es van emportar l'or amb un temps real de 03:29,63 i un temps final de 03:17,63.

L'equip masculí d'aquesta mateixa categoria es va classificar per a les semifinals de diumenge, però no va arribar a la final A. Va aconseguir una segona posició a la Final B, una sisena posició a la classificació general, amb un temps real de 03:20,22 i un temps final de 04:08,22.