Les sèniors del Dénia Bàsquet no van poder frenar el líder el CB Adesavi (50-73)

06 de març de 2017 - 11: 00

El xoc disputat al pavelló Joan Fuster va estar controlat des del salt inicial per l'equip del CB Adesavi. Les visitants van dominar perfectament el joc interior tant en una zona com en l'altra. En atac van aconseguir situacions molt bones de llançament, que van trencar la defensa local. L'alt percentatge d'encert en els tirs, per part de les visitants, va provocar que les distàncies s'anessin fent cada vegada més grans.

Amb aquest fulgurant començament del partit, el CB Adesavi, va demostrar la seua condició de líder. Va desplegar un gran joc tant en defensa com en atac davant un Dénia Bàsquet que no va trobar solucions per frenar el seu rival.

Va ser a partir del descans quan les denieres van començar a funcionar enllaçant uns minuts excel·lents. Van moure la pilota amb molt criteri en atac i van jugar de tu a tu al conjunt de Sant Vicent del Raspeig. Malgrat la seua gran esforç i el bon bàsquet mostrat, no els va valer per aconseguir la victòria. Una derrota molt àmplia davant un gran rival, que va deixar a les jugadores del Dénia Bàsquet amb un bon gust de boca pel joc realitzat.

L'equip que dirigeix Juan Luis Pérez, Va notar les baixes per lesió que arrossega per poder afrontar amb més opcions el partit davant un poderós equip com és el CB Adesavi.