Les sènior de l'Dénia Bàsquet es classifiquen per jugar el Campionat Autonòmic

07 de desembre de 2018 - 08: 39

Les noies de l'equip sènior del Dénia Bàsquet van vèncer en el seu últim partit a l'NB Alzira per 73 a 63, en el xoc disputat al pavelló Joan Fuster.

Una victòria que certifica matemàticament la classificació de l'equip per al Campionat Autonòmic, en la segona fase de la Lliga, que començarà després de les festes nadalenques, competició que posarà en joc els ascensos a categoria Nacional d'aquest any.

Després de dues setmanes sense competir es va notar molta falta de ritme, jugant un partit a ratxes que no es va encarrilar fins al tercer quart i que encara es va tornar a comprimir quan quedaven tot just quatre minuts per la bona feina de les visitants. Al final l'encert exterior va ser determinant per aconseguir tirar endavant aquest important compromís.

El Dénia Bàsquet retorna a aquest nivell després del parèntesi del curs anterior amb un equip renovat que ve trepitjant fort des que va començar la temporada. Les noies que dirigeix ​​Ferran García han realitzat una primera part de la competició impecable, ja que han guanyat els vuit partits que han jugat. Resten dues jornades per concloure aquesta primera fase i els propers compromisos per a les deniers són davant el Eset Ontinyent, partit que es jugarà aquest divendres, i enfront del CB Rolser Pedreguer que jugaran el diumenge 16 de desembre.