Les juniors del Dénia Bàsquet finalistes de la Lliga Valenciana

24 de setembre de 2019 - 14: 46

El conjunt júnior femení del Dénia Bàsquet certificar amb dues victòries seua presència a la final de la Lliga Valenciana. La primera d'elles a la pista del Mur d'Alcoi, on es va imposar per 44 a 60.

Un inici vacil·lant de partit (11-0) va donar molta confiança a les locals i va obligar a les denieres a fer un sobre esforç per entrar poc a poc en el partit. A base de coratge i orgull, al descans es va arribar amb el partit empatat per després, en la segona part, anar obrint distàncies en el marcador jugant ja aquest cop sense alts i baixos.

En resum, va ser una trobada que va permetre veure certs detalls en les idees noves de joc, però encara queda molta feina per davant.

El segon triomf va ser en vèncer a la pista del pavelló de Pego, on es van imposar a les pegolines per 46 a 81. Les deniers van quallar un bon partit, van mantindre una gran actitud, sobretot amb una defensa molt agressiva que va ofegar l'atac de les locals.

En el joc d'atac, el combinat deniera va tindre bo moments en què va circular la pilota amb molt criteri, va ocupar espais i sempre va seleccionar les millors de llançament. L'encert els va permetre anar obrint bretxa al marcador.

Ara, en la gran final, l'equip rival del Dénia Bàsquet serà el CB Ifach Calp, equip que coneixen molt bé i al qual s'han mesurat moltes vegades. La Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana ha assenyalat el dissabte com a dia de la final, però encara no ha donat a conèixer el lloc ni l'horari del partit.