Les noies del Dénia Bàsquet van caure davant el Adesavi per 37 a 26

10 2017 abril - 00: 01

L'equip sènior femení del Dénia Bàsquet va tancar la present temporada amb una derrota a la pista del Adesavi, de Sant Vicent del Raspeig, on va caure per 37 a 26.

El partit va començar amb més d'una hora de retard per la mala planificació de l'ús de la pista en la que havia de disputar-se. Una circumstància que va descentrar a les visitants, tot i que no pot servir com a excusa la seua pobra aportació ofensiva.

Les noies que dirigeix Juan Luis Pérez van estar més concentrades que les locals. No van deixar que les locals pogueren imposar el seu ritme i els van complicar molt el seu joc. Amb el pas dels minuts el Adesavi va anar superant a les denieres, demostrant ser un bon equip. De fet, ha acabat la lliga ocupant la segona plaça.

L'equip dianense després d'una bona temporada tanca l'any empatat en una meritòria tercera posició aquesta fase d'ascens amb el CB Illice i CB Benidorm, dos equips que van partir a principi de temporada en categoria Nacional.

Triomf de les noies juniors davant l'Horta Godella

Les noies del júnior del Dénia Bàsquet van vèncer amb claredat a l'Horta Godella per 46 a 37. Les deniers van tindre dubtes en l'arrencada del xoc i poc a poc van anar entrant en el partit.

Després d'un fluix segon quart les noies de Ferran Garcia van reaccionar per ficar-se de nou en el partit i endur-se una victòria important en portes de les eliminatòries pel títol Júnior Preferent. Les deniers jugarà aquesta fase definitiva després d'haver collit una derrota en els vint partits que han disputat.

Sorteig de quarts de final

Els equips que acompanyaran a l'Dénia Bàsquet en el sorteig de quarts de final que es disputaran el cap de setmana del 29 i 30 d'abril seran NB Castelló, CB Castelló, El Pilar, Horta Godella, CB Jorge Juan Novelda, Carolines Alacant i NB Alcoi .