Les noies del CFS Dianense cauen eliminades davant el CD Parc Santa Anna (2-4)

07 de maig de 2019 - 00: 26

El CD Parc Santa Anna va vèncer en el partit de tornada de l'eliminatòria per al play off de futbol sala femení al CFS Dianense per 2 a 4. D'aquesta manera va despertar el somni que les deniers van tindre després d'acabar el partit d'anada, on només van caure per 2 a 1. Les valencianes van viatjar a Dénia amb la intenció de defensar l'avantatge d'un gol que tenien del partit d'anada, que es va jugar al pavelló Malva-rosa.

En el xoc disputat a Dénia l'ambient va ser molt bo, amb dues aficions que no van parar d'animar les jugadores al llarg del partit. Destacar la gran esportevitat que hi va haver dins i fora de la pista de joc.

En l'arrencada de la trobada, els nervis van tenallar a les jugadores de totes dues formacions. Les deniers, amb un joc més profund, van xocar una i altra vegada amb la portera valenciana, Marta Verdú. Mentre que les valencianes van començar tenint massa respecte al seu rival.

Al minut 4, en una bonica contra, va arribar el gol local obtingut per Nerea Bañó. Després d'aquest gol, que va obrir les esperances a l'eliminatòria, l'equip dianense va optar per seguir atacant. Dos minuts més tard, en un error defensiu, Raquel Macian va fer l'empat a un.

Amb el pas dels minuts les jugadores es van anar deixant anar, el que va provocar que hagués ocasions a les dues porteries. La gran actuació de les porteres de les dues formacions va impedir que el marcador es mogués. Es va arribar al descans amb empat a un i les espases en tot l'alt.

A la represa, l'alt ritme de joc imposat en la primera part va passar factura a les locals, que van acabar extenuades. De la major qualitat i superioritat física les col·legiales van treure profit i es van avançar al marcador amb un gol de Carmen Olivares. No va durar molta alegria a les valencianes, ja que en el mateix minut Miryam González va igualar després d'un fort xut.

Amb el empata a dos al marcador, les valencianes van pujar línies i van fer retrocedir a la defensa local. Al minut 30, Carmen Olivares va tornar a marcar, donant aquest gol molta tranquil·litat al conjunt visitant.

El tècnic deniera, en veure per darrere en el marcador, va optar per arriscar i va posar porter-jugador però tot just va inquietar la meta visitant. Va ser Isabel Márquez qui en el minut 33 va posar el definitiu 2 a 4 al marcador.

Malgrat l'eliminació cal donar l'enhorabona a aquest grup de noies que ha ratllat a un gran nivell durant tota la competició.