Les noies cadets del Housesholidays Dénia van aclaparar l'Alginet (92-29)

30 d'octubre de 2012 - 14: 07

Les noies del Housesholidays Dénia es mantenen líders de la categoria autonòmica Cadet, després de 2 jornades.
Segon partit de lliga i segona victòria contundent, aquest cop a casa i contra l'Alginet a què van derrotar per 92 a 29.
El partit no va tindre gaire història, ja que l'equip visitant conscient de la seua inferioritat tracte de portar el partit a un ritme lent i amb possessions llargues, això va fer que les noies del Housesholidays es contagiessin al principi d'aquest ritme i la falta d'encert va ser una tònica durant el primer quart.
A partir del segon, gràcies a una forta defensa ia la millora en el tir exterior, es va trencar definitivament el partit arribant al descans amb un marcador molt favorable de 43-14.
A la segona part vam poder veure espurnes de qualitat de l'equip local, encara que la gran diferència entre els dos equips va fer arribar inevitablement moments de relaxació.
En definitiva bon partit, amb una clara victòria per 92 a 29, demostrant que aquest equip pot donar molt que parlar aquest any.
Pel HOUSESHOLIDAYS DBC-EMB DENIA van jugar: Andrea, Maria, Carolina, Alba, Claudia, Ainoa, Amanda, Jéssica, Anna Paula, Ángela, Oriana i Victòria