Les cadets del Dénia Bàsquet van esborrar de la pista el Ibi (28-92)

26 d'octubre de 2012 - 00: 00

Va començar la temporada per les noies del Housesholidays -Denia i no van poder fer-ho de millor manera, aconseguint una victòria còmoda a Ibi (28-92). Un triomf que els ha situat com a líders del grup B de la categoria autonòmica cadet.

Partit sense gaire història, ja que les jugadores de Dénia Bàsquet es van escapar des del principi en el marcador gràcies a una forta defensa a tota pista i l'encert ofensiu des de l'exterior. Al descans el resultat va ser de 15 a 60 a favor de l'equip dianense.

A la segona part es va notar certa relaxació fruit de la gran diferència en el marcador, tot i així les denieres van oferir moments de gran qualitat ofensiva.

Al final del temps reglamentari el 28 a 92, un triomf que va deixar un bon sabor de boca en l'expedició deniera. Aquesta victòria còmoda fa que aquest equip faci somiar als seus seguidors amb realitzar una gran temporada.
Pel Housesholidays -Denia van jugar: Andrea, Maria, Carolina, Alba, Claudia, Ainoa, Amanda, Jéssica, Anna Paula, Ángela, Oriana i Victòria.