Les baixes van passar factura a l'CFS Mar Dénia que va perdre a Sabadell (3-2)

11 de novembre de 2019 - 11: 24

Els deniers que van viatjar amb el pesat llast que suposa comptar amb les baixes de Juanjo, Ferran i Edu Romany, no van poder doblegar el Club Natació Sabadell davant el qual van caure per 3 a 2.

El conjunt dianense va saltar a la pista mancat d'espurna i ràpidament el conjunt local es va fer amb el control. Va ser un continu assetjament a la porteria defensada en aquesta ocasió per Sergi, sense poder trobar el seu patró de joc.

Al minut 9, va arribar el 1-0 en un xut exterior que després de detindre Sergi no va aconseguir fer-se amb la pilota, entrant suaument a la porteria.

A partir d'aquest moment, les ocasions es van anar succeint a les dues porteries, però va ser el conjunt local qui va arribar amb més perill. Amb el resultat de 1-0 s'arribava a la mitja part de el partit.

Només començar la segona part, els catalans van tornar a marcar col·locant el 2 a 0 al marcador. Un altre tir exterior es va colar entre les cames de l'porter deniera sense que poguera fer res per aturar la pilota. Un segon gol que va complicar molt el partit, sobretot després que en el minut 23 David Jaén veiés la targeta groga per intentar treure-li la pilota a un adversari, per treure ràpid després d'assenyalar l'àrbitre fora de banda, castigant així a l'perjudicat en comptes de a l'infractor.

El pitjor va arribar 30 segons després a l'presentar una altra situació similar i comentar-li a l'àrbitre 01:00 "Una altra vegada", Sent el denier, de manera inversemblant, expulsat amb una segona cartolina groga.

El conjunt local va aprofitar la superioritat per augmentar el seu avantatge al marcador. Amb un 3 a 0 en contra, i amb 15 minuts per jugar-se, la situació se li va complicar molt als nois que entrena Durán.

No obstant això, van tornar a ficar-se al partit amb el gol que va un minut més tard va anotar Miquel. Era el 3 a 1 que donava esperances a un equip que estava realitzant un gran esforç sobre la pista de joc.

A partir d'aquest moment van arribar els millors minuts de l'quadre denier, qui es va créixer davant les adversitats i va prendre el control de pilota generant les millors ocasions. La manca de punteria en la rematada final en unes ocasions i la bona actuació de l'porter local en unes altres, va llastrar molt a el conjunt de la Marina. Va ser un voler marcar i no poder que va provocar situacions de precipitació i ansietat en les rematades.

Al minut 36, després d'una falta a la vora de l'àrea, va ser expulsat per doble groga el jugador local Elias Lueces, i el Mar Dénia va aprofitar la inferioritat per marcar el 3-2. Restaven tres minuts i es van crear bones ocasions, però no va ser el dia del conjunt denier de cara a porta i el partit va concloure amb el 3-2 definitiu.