Laboriosa victòria del CFS Mar Dénia davant la Vila FS (8-2)

11 de març de 2019 - 09: 19

La plantilla del CFS Mar Dénia va aconseguir una laboriosa i treballada victòria davant la Vila FS, a la qual va derrotar per 8 a 1. Malgrat el ampli del marcador, no va ser un triomf senzill. A la primera part els deniers van tindre molts problemes per controlar al seu rival, que va tindre en el seu porter, Iván Valero, al seu millor home. A la segona part, després de madurar el partit, tot va ser més senzill per als locals.

Des del xiulet inicial es va veure a dos equips molt motivats a la recerca de la victòria i amb un fort ritme i pressió constant per tot el camp, de manera que no van trigar a arribar les primeres ocasions de gol. Les ocasions se succeïen a les dues porteries i només la gran actuació d'ambdós porters evitava la inauguració del marcador, fins que en el minut 14, després d'una ràpida contra, era l'equip de la Marina Baixa qui obria el marcador i anotava el 0-1 . El conjunt local, amb 5 faltes, baixava el seu ritme de pressió encara que això no restava intensitat alguna al partit. Al minut 17 arribava el gol de l'empat després d'una passada elevat de Toni Tent a la vora de l'àrea que sorprenia el porter i acabava dins de la porteria. Amb el resultat de 1-1 s'arribava al descans.

La segona part va ser diferent. L'equip dianense va pujar la seua línia de pressió i la intensitat del mateix amb múltiples rotacions de tota la seua plantilla mentre el CD La Vila començava a notar el desgast de la primera part. Al minut 26 arribava el 2-1 obra de Blai després de controlar una pilota llarga a la vora de l'àrea i després regirar-marcar de fort xut.

Amb l'afició bolcada amb l'equip després de la remuntada, arribaven els millors minuts per al conjunt denier, que tancava els visitants en la seua àrea. Primer Juanjo al minut 30 assolia el 3-1 i un minut després Blai (4-1). A partir d'aquí, Juanjo (5-1) i Edu (6-1), trencaven el partit. Al minut 35 la parella arbitral castigava amb penal una clara mà dins de l'àrea que l'Àlex Pla convertia en el 7-1. Ràpidament el tècnic visitant posava en pista porter jugador, aconseguint materialitzar el primer atac amb el 7-2, però amb una defensa ferma la Mar Dénia va controlar la resta del partit i aconseguia, a falta d'2 segons, un nou gol després d'un ràpid servei de Cesar que recollia Luis ja porta buida aconseguia el 8-2 amb què s'arribava al final del partit.

Després d'aquesta nova jornada tot seguix igual a la part alta de la taula, segons classificats a dos punts del Irefrank d'Elx. La propera jornada, el CFS Mar Dénia viatjarà fins a la localitat de Calp, duel comarcal que es jugarà a divendres a les 20.30 hores per així poder gaudir de les festes falleres.