La victòria del CFS Mar Dénia davant el Futsal Ibi li permet seguir somiant amb el títol

29 2019 abril - 11: 38

El CFS Mar Dénia va aconseguir una victòria davant el Futsal Ibi per 5 a 4 que li permet seguir somiant amb el títol de campió de lliga. En el xoc disputat al pavelló municipal de Dénia, l'equip d'Ibi va posar a prova la maduresa dels deniers. Van arribar com a cuers a aquesta cita però van plantejar un seriós partit on van demostrar que, malgrat la seua joventut, no és un equip per estar tancant la classificació. El que ha passat en aquesta trobada és una fidel mostra que no hi ha rival fàcil, si tu no jugues a un nivell d'intensitat màxim.

Els visitants no van tindre cap complex davant un rival que lluita pel títol de lliga. Va plantejar un partit esperant els locals per intentar sorprendre en alguna contra. En la primera d'elles a punt van estar de fer-ho, però el xut de Pradas es va anar massa creuat.

Després d'aquest primer avís va arribar el 0 a 1 quan tot just s'havien jugat quatre minuts, amb una gran rematada del propi Pradas davant la eixida de César. L'equip local va seguir amb el control del joc i poc a poc va anar arribant amb més claredat a l'àrea rival. Els nois que dirigeix ​​Òscar Garcia van seguir elaborant bones situacions de gol, però unes vegades per falta d'encert cara a la porteria i en altres ocasions per la gran actuació del porter visitant, no van aconseguir marcar.

Al minut 8 arribava el gol de l'empat després d'un clar penal que l'Alex Pla va transformar posant el 1-1 al marcador. Un minut després Curro va anotar el 2-1, que va donar un poc de tranquil·litat als locals. Ajudats per la seua afició, el conjunt deniera va viure els seus millors moments de joc, tot i que mostrant absència d'encert en les seues rematades a porteria.

La intensitat defensiva va ser total. Per això els dos equips aviat van arribar a acumular la seua cinquena falta. Van ser els visitants els que van ser sancionats amb una sisena, de manera que el doble penal el va executar Alex Plà sorprenent al porter visitant amb un xut que es va colar entre les cames. Al minut 16, després d'una ràpida contra, va arribar el 3-2 i un minut després el 3-3 amb el qual els jugadors es van retirar als vestidors per tindre uns minuts de recuperació.

Durant aquest temps, la directiva del CFS Mar Dénia va obsequiar al públic present amb unes mones de Pasqua, gentilesa de l'empresa Cidoncha.

La segona part va ser més del mateix. L'equip dianense va pujar el ritme del partit, però el conjunt visitant, amb un gran desgast físic, va seguir plantant cara en tot moment. Al minut 26, després d'un robatori de pilota, el CFS Mar Dénia va llançar una ràpida contra per mediació de Toni Tent que, davant la eixida del porter, va cedir la pilota a Edu Romany i va anotar el 4-3. Un minut després seria Juanjo qui, després d'una bona jugada col·lectiva, va llançar un bon xut a la vora de l'àrea que es va colar a la meta visitant. Va ser el 5 a 3 que semblava que anava a ser definitiu.

L'afició va respirar un poc més tranquil·la però en el minut 30 novament el Ibi va marcar posant el 5-4 al marcador. Restaven 10 minuts i estava tot en l'aire. Les ocasions es van succeir una vegada i una altra però els deniers no van tindre el seu millor dia de cara a gol i el conjunt visitant havia deixat patent la seua perillositat i efectivitat, de manera que l'afició vivia nerviosa els últims minuts del partit. Per als interessos dels locals, el marcador ja no es va moure i el partit va acabar amb el 5 a 4 definitiu que deixa al CFS Mar Dénia en la segona plaça seguint l'estela del Irefrank Elx.

Després d'aquest resultat, i una vegada conclosa la jornada, tot seguix igual a la part alta de la taula, on a falta de 2 jornades per a la finalització seguix líder l'Irefrank Elx amb dos punts d'avantatge sobre el Mar Dénia i vuit sobre el Ye Faky, proper rival de l'equip dianense en partit que tindrà lloc en horari unificat, segons exigències de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, el proper dissabte a les 18 hores a Cocentaina.