La solidesa defensiva de l'Olleria va desendollar el joc ofensiu de l'CD Dénia (0-0)

24 de desembre de 2018 - 01: 04

La solidesa defensiva de l'Olleria va desendollar el joc ofensiu de l' CD Dénia i va fer que el partit acabés amb el marcador inicial de zero a zero.

El camp Diego Mena va registrar la pitjor entrada de la temporada. En aquesta ocasió, els menjars d'empreses, les dates nadalenques i la coincidència de la final del Mundialet va passar factura i l'assistència d'aficionats es va ressentir superant per poc les 100 persones.

El conjunt visitant va tindre clar la forma d'aturar l'atac local. Va muntar un bon sistema defensiu davant del qual els locals van xocar una i altra vegada. A la línia de centrecampistes deniera li van faltar idees per poder travessar la defensa rival i és per això, que tot just va haver arribades clares de gol sobre l'àrea visitant.

Amb el pas dels minuts, els homes de l'Olleria que dirigeix ​​Juanjo Antolí van aconseguir prendre la pilota a un CD Dénia que va cometre alguns errors i això va provocar que els valencians es defensessin contenint la pilota.

Algunes incursions de César i de Panucci va ser el més perillós que van realitzar els locals en una primera meitat que va avorrir als espectadors.

A la segona part, l'entrenador local, Diego Miñana, va moure les seues peces, va treure del camp a César, donant entrada a Guerrero i això va provocar que Javi jugués amb més llibertat. Minuts més tard, Panucci es va lesionar i Miñana el va substituir per Beibel, però tampoc el joc local va millorar molt amb els canvis.

Mentre el temps avançava, el conjunt de Antolí millor es va trobar sobre el terreny de joc. L'únic que es va atribuir al rival el CD Dénia va ser que no tinguera més profunditat, ja que va salvar una ocasió en què Chiri va haver de treballar durament per a evitar el gol visitant, poca presència més hi va haver a l'àrea local.

Amb l'expulsió de Isac en el minut 62, tot va fer indicar que l'equip de Miñana s'anava a llançar a un atac total sobre l'àrea visitant, però la bona feina dels jugadors de l'Olleria va impedir que es notés que jugaven en inferioritat numèrica.

Els locals gairebé no van crear ocasions per desnivellar el marcador. Es va arribar al final del temps reglamentari amb l'empat a zero.

El CD Dénia acaba la primera volta de la lliga en la segona plaça de la classificació amb 33 punts, 3 menys que el líder, la UD Castellonenca i empatat a punts amb l'UD Benigànim i la UE Tavernes.

El proper partit de lliga serà el 13 de gener, quan el conjunt de la Marina Alta torneu a jugar a casa rebent la visita el CD Enguera.