La primera derrota per al Garbí Dénia va arribar davant el seu màxim rival, el Maristes Alacant (21-25)

17 de gener de 2019 - 12: 18

El Maristes Alacant va trencar la imbatibilitat del garbi Dénia al derrotar per 21 a 25 en el xoc disputat al pavelló de Dénia.

A la primera meitat hi va haver una arrencada de trobada controlat per l'equip local que va estar més encertat a l'hora d'atacar que el seu rival. Després d'uns minuts de control local es va passar a una bona remuntada per part dels visitants, que van saber aprofitar els errors en atac dels locals. Això va tornar a estrènyer el marcador amb alternança en els avantatges de no més d'un gol d'un i altre equip. A la recta final del primer temps, de nou van ser els deniers els que van estar més encertats i això els va portar marxar al descans amb una xicoteta renda d'avantatge, 14 a 13.

A la segona meitat, els homes que dirigeix ​​David Salanova van començar molt bé i van obrir una bona escletxa en el marcador, amb avantatge de quatre gols. Però a poc a poc, els visitants es van anar afermant en el seu joc davant un Garbí Dénia que va cometre massa errors ofensius. Es van desaprofitar diversos penals, fallant algunes accions clares d'un contra un que els locals no van saber resoldre.

Els deniers es van dedicar a aportar solucions individuals en lloc d'utilitzar més el joc col·lectiu i d'ajuts. Alguns jugadors locals no van estar molt encertats i això els va portar a patir la seua primera derrota de la temporada a la competició de lliga en caure per 21 a 25.

Tot i la primera derrota, els deniers seguixen sent els líders i mantenen 6 punts respecte al segon classificat, Maristes Alacant.