La pluja no va aconseguir aturar les ciclistes a Dénia a la carrera femenina Deesa Diana

09 de març de 2022 - 09: 58

Dissabte passat, més d'un centenar d'esportestes es van reunir amb les bicicletes a l'esplanada de Torrecremada, on arrancava una prova sense precedents: la cursa Deesa Diana de ciclisme femení de la COPA MEDITERRÀNIA - HYUNDAI KORYO CAR.

En el recorregut Masters - Cadet, en aquesta darrera categoria va arribar primera a la meta Leyre Almena Requena (HYUNDAI KORYO CAR – DSTREL) amb un temps de 1:03:18. A Masters hi va haver un empat, creuant alhora les espanyoles Verónica Palazuelos Pardo (UC FUENLABRADA) i Saida Perea Peiro (ASBIKE.ES).

En la categoria Sub-23, el millor temps va ser per a la txeca Veronika Jandova (WCC TEAM), que va acabar a 1:37:40. La japonesa Yumi Kajihara (WCC TEAM) va fer el recorregut només sis segons per darrera, acabant en 1:37:46 i quedant, per tant, primera a la categoria Elite. Pel que fa a la categoria Júnior, va ser l'espanyola Lucía García Muñoz (ATARAXIA CLUB CICLISTA) la que va passar abans la meta, igualant el temps de Kajihara: 1:37:46.