La festa 'runner' arriba al centre de Dénia amb la disputa de la 'Volta a Peu'

06 2019 abril - 00: 25

Des de primera hora de la vesprada la carrer Marqués de Campo, Centre neuràlgic de Dénia, viurà la gran festa corredor, Amb la disputa de la Volta a Peu a Dénia 2019. Aquesta és una de les curses puntuables per al 23 Circuit a Peu Marina Alta, Que congregarà a prop de 1.200 atletes en la prova reina i al voltant d'uns 250 a les proves per a les categories inferiors.

Les primeres carreres que es disputaran són les dues categories que estan fora del Circuit: Barrufets i Prebenjamí. Posteriorment s'aniran disputant la resta de les proves fins arribar a la categoria cadet. Aquesta serà l'última pertanyent a les proves de categoria inferior. La eixida a la prova reina es donarà a les 18: 30 hores des del centre del carrer Marqués de Campo.

El recorregut que tenen per davant els atletes a cobrir té una longitud de 10 quilòmetres. És un traçat còmode per veure pels espectadors que des de diversos punts tindran l'oportunitat de veure passar als corredors un parell d'ocasions.

S'espera que no hi hagi tantes absències com les que hi va haver la setmana passada a El Verger, on la presència de la pluja va deslluir la prova. A Dénia s'espera la presència de la gent més poderosa de la comarca, com són García Barragán, Moha Rida, Victor Fernández o Toni Soler. A aquests atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia, Se sumen els del Club Atletisme Gandia i per descomptat Youssef Ahatach, Fran López, Adrián Hadri, Carlos Simó i Miguel Ángel Martínez, del Dénia Corre, Que estan molt motivats de cara a aquesta cursa.

L'últim vencedor de la prova va ser Moha Rida, que en l'edició passada va marcar un registre de 33: 24, mentre que en dones la millor va ser Mª Isabel Ferrer que va guanyar amb una marca de 39: 05.