La manca d'encert i un polèmic final de partit danyen l'arrencada lleuger de l'CFS Mar Dénia

27 d'octubre de 2020 - 13: 07

El partit va començar amb molt de ritme i els dos rivals no van trigar a generar bones ocasions. El conjunt català, amb una plantilla jove, imposava l'alta intensitat i feia rodar la pilota amb rapidesa, amb passades a el buit i ràpides contres, mentre el Mar Dénia intentava portar el control de la pilota i elaborava molt més les seues jugades.

Al minut 7, després d'una ràpida contra per la banda esquerra, Adrià feia el 0-1. Els locals tenien les seues oportunitats però no aconseguien encertar de cara a gol. Al minut 14, novament Adrià augmentava la diferència marcant el 0-2, encara que un minut després era Omar qui, després d'un fort xut exterior de Blai qual el porter no aconseguia bloquejar, recollia el rebuig i anotava el 1-2.

El Mar Dénia es bolcava a la porteria rival i, instants després, Nico era objecte d'un clar penal que incomprensiblement la parella arbitral treia a la vora de l'àrea. Amb el resultat de 1-2 s'arribava a la mitja part de el partit.

La segona part va ser més del mateix i amb un alt ritme de partit es succeïen les ocasions a les dues porteries, encara que va ser novament el jugador visitant Adrià qui en el minut 26 aconseguia anotar el 1-3, gol ràpidament contestat ja que en el minut 27 Omar aconseguia el 2-3, després d'un fort tir exterior.

El Mar Dénia gaudia dels seus millors minuts al camp, però la falta d'encert de cara a gol llastava el resultat. A falta de 4 minuts de la fi, el tècnic deniera Emilio Monfort arriscava i posava en pista porter jugador, però dos minuts després arribava el cop definitiu, quan la parella arbitral castigava de manera inexplicable amb un penal a el quadre local, per una defensa de Curro sobre un rival a una pilota aèria, que suposava el 2- 4 i treia totalment de polleguera la plantilla deniera, que veia com s'esfumava tot l'esforç realitzat i que portava a l'expulsió d'Omar per doble amonestació, a més de diverses amonestacions a altres jugadors. El conjunt català va aprofitar la superioritat en l'últim minut de partit aconseguint el 2-5 definitiu amb el qual s'arribava a la fi de el partit.

La propera setmana, el conjunt deniera viatjarà fins a la localitat de Sabadell, per enfrontar-se amb el Club Natació Sabadell.