La manca d'encert rematador castiga el CFS Mar Dénia que deixa escapar 2 punts davant La Unió Sta. Coloma

03 de maig de 2021 - 10: 31

Amb dos equips necessitats de punts en la recta final de la competició, el CFS Mar Dénia i el CFS La Unión Sta. Coloma, començava el partit després de guardar un minut de silenci en record a l'esportesta denier Antonio Villanueva.

Des del xiulet inicial tots dos conjunts van imposar un fort ritme, amb una fèrria pressió per tot el camp intentant fer-se amb el control de la pilota. El quadre denier, amb el seu característic joc de quatre, intentava eixir de la seua porteria amb la pilota controlada, mentre el quadre català, amb un joc més directe, buscava passades llargues. No van trigar a arribar les primeres ocasions, i en el minut 7 era David Jaén qui, després d'una bona jugada col·lectiva, obria el marcador anotant el 1-0.

Les ocasions se succeïen a les dues porteries, posant a prova una vegada i una a vegada als porters i, encara que era el CFS Mar Dénia qui disposava de més ocasions, el marcador ja no es mouria a la primera part, arribant a la mitja part amb el resultat de 1-0.

La segona part va començar igual i, als quatre minuts, després d'un tall de pilota de Jaume, passava a Juanjo i aquest anotava el 2-0. Gol que tranquil·litzava a l'afició present que veia com s'arribava una i altra vegada a la porteria rival sense aconseguir res. Però durava poc l'alegria ja que, dos minuts després, després d'una pèrdua de pilota dins de l'àrea arribava el 2-1 i apareixia de nou el nerviosisme a la plantilla, i més quan en el minut 28, després d'un fort tir exterior, arribava el 2-2.

Restaven 12 minuts i calia tornar a començar. El Mar Dénia seguia apretant i el conjunt català, fruit en part de l'fort desgast físic, revespradava la seua defensa a mig camp. Les ocasions se succeïen però sense sort de cara a gol. A falta de quatre minuts, el tècnic Javi Arnau arriscava i posava en pista porter jugador, però, tot i que aconseguia tancar el conjunt visitant en la seua àrea, el gol va seguir sense arribar i es va arribar a la finalització de el partit amb el resultat de 2-2.

La propera jornada, el CFS Mar Dénia rebrà a la seua pista a l'CFS Ripollet, partit corresponent a la segona jornada que va ser ajornat en el seu moment per un positiu en el rival. El partit serà el dissabte 8 a les 18:30 en el Poliesporteu Municipal de Dénia.