L'emoció va regnar fins al final al Dénia Futsal 3 - Xaloc Alacant 3

18 de desembre de 2012 - 00: 00

Gran partit el disputat per l'equip del Dénia Futsal Restuarant Mena davant el que era el líder de la categoria, Xaloc Alacant. Un xoc que va concloure amb empata a tres al marcador.

El partit es va disputar al pavelló del poliesporteu de Dénia i va començar amb l'equip local molt fort i amb ocasions, però la mala sort va fer que als pocs minuts els deniers es fiquessin un gol en pròpia porta.

Els de Nata Grimalt no van abaixar els braços i van seguir lluitant, davant un equip que va moure molt bé la pilota. Als sis minuts de partit Juanjo va aconseguir l'empat a passada de Blai.

Els deniers van aconseguir fer-se amb el domini del partit però a falta d'un minut per al descans, els alacantins van tornar a posar-se per davant en el marcador i van marxar al vestidor amb 1-2.

A la segona part, els locals van esperar enrere per intentar culminar alguna contra però les ocasions van venir per igual per a tots dos equips. El temps va anar passant i el marcador no es movia pel que l'entrenador deniers va decidir jugar de cinc per intentar igualar el partit.

Aquesta tàctica no va eixir bé i els visitants van aconseguir el tercer quan només faltaven escassos tres minuts per al final.

Però si alguna cosa té aquest equip del Dénia Futsal, és que no es rendeix i en menys d'un minut Edu va retallar distàncies de fort xut.

La grada es va bolcar en els minuts finals i el Dénia va prémer al seu rival per a falta de 35 segons aconseguir l'empat gràcies a un gol del capità Jaén.

El marcador ja no es va moure i el conjunt deniera va aconseguir un punt importantíssim.

Pel CDDénia FS Rte Mena van jugar: Andoni, Rainer, Jaén (1), David, Dani, Pau, Juanjo (1), Edu (1), Blai, Rober i Rubén.

Els deniers es desplacen aquest cap de setmana a Torrevieja per disputar l'última jornada abans de l'aturada nadalenca.