La deniera Lara Pons, la millor de les noies en l'etapa de Xàbia de la 'Volta Ciclista a la Marina'

24 de gener de 2019 - 01: 24

La jove ciclista deniera Lara Pons ve d'aconseguir un important èxit personal després de classificar-se com la millor de les dones en l'etapa de Xàbia de la Volta Ciclista a la Marina. La prova, que es va disputar diumenge passat, va congregar 156 participants en la eixida, que es va produir amb un xicotet retard per causa alienes a l'organització del Club Ciclista Xàbia.

Lara, pertanyent a l'equip Velosol Cycling Team, va aconseguir finalitzar els 68 quilòmetres dels que es componia l'etapa en un temps de 1 hora 38 minuts 19 segons, sent la millor de les dones en la seua primera disputa d'una prova ciclista.

El ciclista Pedro José López, de la formació Uniformes Múrcia, va ser el vencedor de la segona etapa de la Volta Ciclista a la Marina a l'imposar-se en un atapeït esprint a Carlos Martín de l'equip Ijes-Solar.

A la cursa, de les Metes Volants va donar bon compte Moisès Espinós, de l'Velosol Cycling, que va caminar més fi i atent i es va anotar les dues, aconseguint també el mallot blanc. La Muntanya es va repartir entre Vicente Més del Velosol Cycling, primer en l'Alt de Colomer i Pedro José López del Uniformes Múrcia que va guanyar Muntanya i etapa. López, amb aquesta victòria, es col·loca de líder i es va posar el mallot de Primer Alacantí, també el de Màsters 30.

La propera etapa serà aquest diumenge, 27 de gener, amb eixida i arribada a la Vila Joiosa.