La deniera Andrea Fernández va ser sisena en el Triatló d'Aguilar de Campoo

20 de juny de 2018 - 07: 58

Dissabte passat es va disputar a Aguilar de Campoo (Palència) el triatló Sprint prova classificatòria per al Campionat d'Espanya elit a distància Olímpica que es disputés el 1 i 2 de setembre a La Corunya. En aquesta cita la triatleta deniera, Andrea Fernández, Va acabar ocupant la sisena plaça i la seua classificació per al campionat nacional.

Sobre les aigües del riu Pisuerga a la vora de la platja de l'embassament d'Aguilar de Campoo va començar a les 17 hores la prova de natació, una bona eixida col·locar a la deniera en el grup de cap que després dels 750 metres nedant arribava a la primera transició de bici a la 8 posició.

Sobre la bicicleta en un circuit a dues voltes amb molts canvis de rasant Andrea va retallar una posició i costat d'una altra triatleta amb la qual va realitzar relleus van iniciar la persecució del grup capdavanter més nombrós i ràpid que anava incrementant a poc a poc la diferència. A l'arribada a la segona transició de bicicleta a la plaça Major d'Aguilar va poder Andrea donar una xicoteta estirada en l'inici de la carrera i desfer del seu acompanyant en un bon segment de carrera a peu que va culminar els 5 km entrant a meta en la sisena posició de la general femenina amb un temps total 1: 12.20.

La prova classificatòria per als 15 primers llocs, permet a Andrea que milita a l'equip de la Universitat d'Alacant l'accés directe al Campionat d'Espanya de Triatló Elit distància Olímpica a celebrar a La Corunya, allí es mesurarà directament amb tota l'elit nacional, una gran ocasió perquè la deniera s'estreni en el triatló de distància Olímpica 1.500 metres natació, 40 km bicicleta i 10 km cursa a píe en què mai ha participat .

La propera cita d'Andrea és el Campionat d'Espanya de Triatló per Autonomies a Badajoz el 30 de juny i 1 de Julioen la qual participa amb la selecció valenciana una de les favorites a aconseguir el títol nacional.