La deniera Andrea Fernández, Campiona d'Espanya de Triatló Universitari amb la Universitat d'Alacant

15 de maig de 2019 - 00: 07

La triatleta deniera Andrea Fernández, Es va proclamar campiona d'Espanya de Triatló Universitari amb el seu equip de la Universitat d'Alacant.

La prova, molt concorreguda i amb un alt nivell de participants, es va celebrar el passat dissabte a la platja de Cullera. La competició va constar de dues sortides, una masculina i una altra femenina, els equips van sumar els dos millors temps totals dels seus components masculins i femenins i la suma dels quatre temps va ser el temps total de l'equip per a la classificació final.

En la prova masculina celebrada en primer lloc, Lasse Lührs, component de l'equip de l'Universitat de Alacant i plata a la Copa del Món de Madrid 2019, va arribar en primera posició seguit del seu company d'equip, Javier Romo, a 48 ". La tercera posició va ser per a David Castro de la Universitat Catòlica Múrcia (UCAM).

Per la seua banda, en fèmines, la victòria va ser per Iria Rodríguez, de la UCAM de Múrcia, seguida a 1'08 "de Noelia Joan de la Politècnica de València. Per la seua banda, Andrea Fernández, que va realitzar una gran prova, va entrar en sisena posició molt a prop de la seua companya d'universitat, Yaiza Saiz, que va fer el cinquè lloc i amb els temps units al dels seus companys van donar una àmplia victòria de gairebé 4 minuts de diferència a l'equip de la Universitat d'Alacant sobre la UCAM de Múrcia.

Andrea participarà aquest dissabte al Triatló de Fuente Álamo (Múrcia), prova de gran prestigi amb un gran elenc de participants amb eixida a la platja del Port de Mazarrón, agafant allà les seues bicicletes per recórrer 25 km travessant un port de muntanya fins Font Alamo , on es realitzen els últims 5 km de cursa a peu.