El planter del Dénia Bàsquet seguix la seua preparació per a l'inici de lliga

25 de setembre de 2019 - 14: 45

Els equips components del planter del Dénia Bàsquet seguixen jugant partits que els serveix com a preparació per a l'inici de la competició.

En aleví femení va vèncer al CB Ondara per 49 a 7. Bon partit en el debut de l'equip a la present temporada. Encara que a l'inici del mateix es va mostrar bastant conservador sobretot en defensa. Quan van entendre que calia jugar a tot el camp, es va canviar el ritme del partit, obrint-se ràpidament diferències importants en el marcador.

L'altre aleví es va mesurar al CB Pedreguer davant el qual va caure per 40 a 38. Partit que va començar el conjunt deniera molt bé en atac però amb molts badades en defensa, el que ens va impedir desenganxar en el marcador amb l'avantatge que potser vam merèixer.

En els últims minuts, el gran final de partit de les locals els va permetre remuntar els vuit punts que Dénia tenia d'avantatge, aconseguint una ajustada victòria.

En nois, els alevins van vèncer al CB Joventut Xàbia per 37 a 66, després d'un primer període amb alguns badades defensives i abusant massa del bot de pilota. Amb el pas dels períodes, van aconseguir donar-li molt més ritme a la trobada i competir tots els minuts a un bon nivell, estigués en pista qui fos. Es va notar molta millora en utilitzar el pas com a mitjà per dinamitzar el joc.

Bona imatge dels equips infantils

L'infantil femení del Dénia Bàsquet 07 va guanyar al CB Pedreguer per 49 a 28 en el primer partit de la temporada, en què, tot i els nervis inicials, les deniers van ser gradualment augmentant el seu rendiment, el que es va traduir aviat en avantatges aconseguides en el marcador fins a acabar el partit.

Mentrestant, les fèmines del Dénia Bàsquet 06 van caure a la pista del CB Mur per 44 a 42. Va ser un partit en què només van poder intervenir 8 jugadores, però tot i això es va aconseguir competir cara a cara amb les locals des del principi fins al final.

Van jugar molt bé en atac ocupant bé els espais, però amb poc encert sota del cèrcol. Alguns tirs precipitats i badades defensives van provocar la pèrdua d'un avantatge de 6 punts, arribant a un final a cara o creu que no els va somriure.

Els nois van caure derrotats davant el UPB Gandia per 71 a 39. Molt millor rendiment de tot el grup respecte a la setmana anterior, amb canvi important d'actitud, intensitat i atenció, arribant al descans amb desavantatge de nou punts (31-22) davant un equip que ha jugat per ascendir al Nivell 1 Autonòmic.

A la segona part va faltar físic, però els deniers no li van perdre la cara al partit gràcies a un gran treball del qual cal felicitar-se, el qual ha de marcar el camí a seguir durant la temporada.