El planter del Dénia Bàsquet opta a diversos títols en el 'Trofeu Federació'

10 de juny de 2019 - 13: 24

Els equips femenins del planter del Dénia Bàsquet lluitaran pels títols al trofeu Federació. L'equip aleví femení del 07 és un dels finalistes al vèncer en els xocs d'anada i de tornada al Dénia Bàsquet 07. A l'anada el tempteig final va ser de 11-51 i el de la tornada va ser de 66-25.

Durant els primers quarts van ser davant en el marcador gràcies a l'encert des del triple. Les majors van haver de prémer a la segona part en defensa per recuperar la iniciativa en el marcador i ja no van abaixar la guàrdia, ampliant les distàncies fins que va finalitzar la trobada.

Les noies de 2007 jugaran la final del Trofeu Federació el proper dissabte a Ondara a les 12: 30 davant l'equip del Verger.

infantil Femení

El Club Il·licità va renunciar davant la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana a la disputa del partit de tornada de l'eliminatòria, de manera que les infantils deniers es van classificar automàticament per a la Final del Trofeu Federació que s'ha programat per al dissabte a les 17 hores al Pavelló d'Ondara.

El CB Benissa serà el rival del Dénia Bàsquet per a aquesta cita després d'eliminar en l'altra semifinal al CB Rolser- Pedreguer.

cadet Femení

L'equip cadet femení va ser un altre dels que va saldar amb victòries els partits de semifinals, davant el CB Torrevella. El primer d'ells jugat al pavelló Joan Fuster, On el marcador final va ser de 64 a 38.

En eixir a pista sense la intensitat que el partit requeria, les locals van haver de superar als seus rivals fent després un sobre esforç per entrar en ritme de joc. De mica en mica van començar a generar avantatges partint de la defensa.

Les visitants van alternar defenses zonals que no van impedir que les deniers seguissin en la línia ascendent iniciada en la primera part. En el setè període es va obrir una renda definitiva que els va concedir un avantatge gairebé definitiva per a la sort de l'eliminatòria.

En el xoc de tornada, el triomf deniera va ser per 21 a 31. Partit amb molt poc ritme i molts errors per part dels dos equips que va fer que el joc no resultés fluid. Les defenses zonals que va interposar Torrevella i les moltes faltes xiulades no van permetre que es enllacessin accions en cap moment del partit, encara que afortunadament les denieres van poder controlar el resultat en tot moment assegurant-se la classificació per a la Final del Trofeu Federació.

El partit definitiu s'ha programat a Ondara a les 19 hores i els enfrontarà a l'altre representant de l'Escola, el Dénia Bàsquet 03.

Precisament les cadets del Dénia Bàsquet 03 van vèncer en els seus dos compromisos davant el CB Joventut Alcoi. En el primer partit jugat al pavelló Joan Fuster el marcador final va ser de 63 a 21.

La superioritat deniera Cadet de segon any sobre les noies del Joventut Alcoi es va fer palesa pràcticament des del començament, el que va facilitar que pogueren treballar amb tranquil·litat i que prenguessin part durant molts minuts en el mateix Elsa i Emma, ​​dues jugadores Infantils, que van reforçar perfectament en aquesta trobada.

En el xoc de tornada, jugat a Alcoi, la victòria deniera va ser per 32 a 74. A causa del resultat obtingut en l'anada, les deniers van eixir amb certa relaxació que després van haver de revertir a mesura que va avançar el partit. D'aquesta manera van aconseguir superar definitivament als seus rivals a partir del descans, quan ja no van poder seguir l'estela anotadora deniera.

L'equip aconseguix d'aquesta manera classificar-se per jugar la final del Trofeu Federació davant un altre equip de l'Escola, el DBC 04, en un partit programat per al dissabte 15 a Ondara a partir de les 19 hores.

Juniors Femenina

Finalment, les júnior van arrodonir un gran cap de setmana del bàsquet femení del Dénia Bàsquet, ja que es van imposar al CB Pego en tots dos partits. En el d'anada, jugat a Pego, el triomf deniera va ser per 42 a 76. Pego va començar el partit alternant diferents defenses zonals gràcies a les que van aconseguir guanyar ràpids contraatacs davant d'un mal balanç defensiu de les denieres.

Després del descans les visitants van pujar línies defensives i van aconseguir un ampli parcial (2-22) que va decidir el partit.

En el xoc de tornada jugat a Dénia el marcador final va ser de 97 a 31. Gran pas endavant de tot l'equip, que va comptar de nou amb el reforç de jugadores cadets per afrontar el compromís. El grup acaba el curs en clara línia ascendent.

L'equip disputarà la Final de l'Trofeu Federació el dissabte a les 16 hores davant de V74 Villena al Pavelló de Ràfol d'Almunia, ubicació escollida per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana per a la disputa de les finals Junior i Sènior de la present edició de l'Trofeu Federació.