Juniors i infantils del Dénia Bàsquet poden certificar el seu ascens aquest cap de setmana

04 de setembre de 2019 - 09: 30

Les victòries aconseguides pels equips júniors i infantil masculí del Dénia Bàsquet, Amb els seus triomfs d'aquest cap de setmana, els acosten més a l'ascens. De fet, aquest dissabte poden certificar-ho vencent els seus respectius partits.

Els infantils es van imposar al CB Tavernes per 26 a 53. Una bona primera part jugada amb molta intensitat i alt ritme va servir per sentenciar el partit abans del descans descans, al qual es va arribar amb avantatge de vint punts per als deniers.

Dissabte que ve, a les 10: 30 al pavelló de Joan Fuster, l'equip tindrà la seua primera oportunitat de sentenciar l'ascens de nivell enfrontant-se al Albubasket, amb la primera plaça del grup en joc. De no aconseguir la victòria, haurien de disputar el següent dimecres l'encreuament entre segons classificats de grup, posició que ja tenen assegurada tret de sorpresa, per la tercera plaça d'ascens en pista per determinar.

Mentre que els júniors van vèncer a la pista del CB Port Sagunt, per 52 a 62, sumant el seu segon triomf. Als deniers els va costar agafar-li el ritme a la trobada però gràcies a la constància ia l'aportació de tots els jugadors disponibles en una segona part amb millors percentatges es va aconseguir una renda suficient, que després es va defensar fins al final de la trobada.

La victòria els condueix a un tercer i últim partit d'aquesta lligueta, programat per aquest dimecres a les 20: 00 hores al pavelló Joan Fuster davant UPB Gandia que també arriba invicte a aquest xoc.

El vencedor jugarà aquesta temporada entre els millors equips de la Comunitat Valenciana de la competició Junior Masculina.