Juanra Pous va revalidar els seus títols de campió d'Espanya de 800 i 1.500 M35

09 de març de 2020 - 10: 57

L'atleta Veterà Juanra Pous, de el Club Atletisme Baleària Dianium, va tornar a ser el millor d'Espanya en la carrera dels 800 metres llisos en la categoria M35. L'atleta d'Oliva, que entrena Franc Beneyto, va tornar a fer una gran cursa aconseguint revalidar el títol nacional.

Pous va acabar la prova amb una marca de 1.59.38, tenint en l'atleta Juan Antonio Gil al seu més immediat perseguidor. El de el club denier va haver de treballar durament per doblegar Gil, a què en meta li va treure tot just unes centèsimes ja que va acabar amb un temps de 1.59,66. El tercer lloc va ser per a Juan Carlos Esteso, que va acabar amb un registre de 1.59,78.

En el segon dia de competició va disputar la cursa dels 1.500 on va tornar a ser el millor en una carrera en què casualment va tindre els mateixos protagonistes. Juanra Pous va ser el primer a creuar la meta amb una marca de 4.05.90. la segona plaça va ser per a Juan Antonio Gil amb un registre de 4.06,01 i el tercer lloc va ser per a Juan Carlos Esteso amb un temps de 4.07,32.

En la prova de l'1.500, però en la categoria M35, cal destacar la medalla de bronze obtinguda per Moha Rida Younes per al Club Atletisme Baleària Dianium. Moha va realitzar una gran prova anant de menys a més. Va estar durant l'últim 400 en la segona plaça però després no va poder seguir a què posteriorment va ser campió d'Espanya, Esteban Milena.

En els últims 150 metres, Moha va intentar frenar l'arribada molt fort de Anibal Llamazares, però, quan quedaven només 40 metres per a la meta, li va passar pel que l'atleta resident a Xàbia, Va haver de conformar amb el tercer lloc.

El podi d'aquesta carrera va ser Esteban Milena que, amb una marca de 4.15,09, va pujar al més alt de podi. El segon lloc va ser per Aníbal Llamazares amb un registre de 4.16,40 i el tercer lloc va ser per a Moha Rida Younes, amb una marca de 4.16, 80.

Molt satisfet està l'entrenador de tots dos, Franc Beneyto, que un cop més ha portat a el millor moment als seus deixebles, tal com després s'ha quedat ratificat a la pista. Beneyto ha tornat a demostrar ser un dels grans entrenadors amb què compta Espanya.

Lili Riva va conquerir dues medalles més

En aquesta cita nacional va destacar en dones lili Riva, Qui va conquistar la medalla de plata en els 60 metres tanques F40. L'atleta de el Club Atletisme Baleària Dianium, va ser segona en la carrera en què va guanyar Ángela López, sent el tercer lloc per Clara Isabel Pazo.

L'altra medalla que va sumar l'atleta de el club denier va ser en triple salt on va ser tercera per darrere de la campiona, Yolanda Gómez, que va realitzar un salt de 10,71, i de la segona classificada que va ser Clara Pazo, que es va anar fins als 9,83. Lili Riva va aconseguir un millor salt de 9,56.