Jornada per oblidar dels equips del CFS Dianense

10 d'octubre de 2019 - 13: 27

L'última jornada per a l'equip juvenil i els dos sèniors del CFS Dianense va ser per oblidar. Els juvenils van caure derrotats a Aspe per 6-1 davant un dels equips que, sens dubte, seran a la zona alta de la taula a Primera Regional.

Els deniers, que davant Paidos ja van veure i van patir el ritme de joc dels equips d'aquesta categoria, van fallar fins a tres dobles penals. Aquesta cap de setmana els deniers descansen i la següent rebran a Ibi.

Els nois del sènior golejats per L'Alfàs (2-8)

El sènior masculí va caure derrotat 2-8 davant l'Alfàs de Pi, un dels equips que lluitaran per l'ascens i que s'ha reforçat amb fitxatges de gran nivell. Els deniers van jugar de tu a tu davant el seu rival, però dos errors defensius van fer que els visitants s'avancessin al marcador. Els de Mengual, van gaudir d'ocasions per retallar distàncies i va ser Pedro qui, gràcies a la seua pressió, va aconseguir el primer gol dels blaus.

Els de Alfàs, molt més rodats que els deniers, van aconseguir dos gols més, un d'ells d'atac directe després servei del seu porter. Amb 1-4, els deniers van eixir de cinc i van tindre quatre ocasions clares, entre elles dos pals per retallar distàncies. Però la mala sort va fer que al primer error jugat de cinc, els de Mengual encaixessin el cinquè gol.

Tot i quedar poc menys de tres minuts, els de Dénia van seguir de cinc i van aconseguir el 2-5. El poc temps i l'ànsia de voler buscar el tercer, va fer que els locals es precipitessin i encaixessin el 2-6. Encara quedava minut i mig per finalitzar la trobada, Mengual va manar seguir de cinc per buscar el tercer, però els jugadors, esgotats i fora del partit, van tornar a precipitar-se i van encaixar dos gols més abans del final.

Aquest cap de setmana es descansa i la següent jornada toca desplaçar-se a Beneixama.

Derrota per a les noies a Cocentaina (4-6)

Les noies van debutar en lliga amb derrota davant Ye Faky per 4-6. Les de Manolo Català, que tenen diverses jugadores tocades i, a més, les baixes importants de Mery i Laura, es van avançar al marcador amb un gol de Ainara després de tocar en una defensora.

Les de Cocentaina no van abaixar els braços i es van apoderar de la trobada, aconseguint tres gols. Les deniers, que van reaccionar sortint a la contra i en un minut van aconseguir l'empat després d'un gol de Miryam i un altre d'Ainara.

Les visitants van seguir amb el seu joc, amb el que van posar en serioses dificultats a la defensa deniera i van aconseguir tres gols més. Al final de la trobada, un llançament de Miryam pegar al cos de Ainara i va entrar a la porteria. Amb 4-6 es va arribar al final d'un partit en què les locals van estavellar la pilota cinc vegades a la fusta.

Les de Manolo Català es desplaçaran en la segona jornada a Alacant per enfrontar-se a un dels equips favorits per a la lliga, el Xaloc B.