Jornada de derrotes per al planter de l'Handbol Dénia

25 d'octubre de 2017 - 02: 00

L'última jornada no va ser bona per als tres equips del planter de l'Handbol Dénia, ja que van caure derrotats en cadascun dels seus partits.

Els nois van jugar un doble enfrontament davant el Agustins Alacant. En categoria infantil, el marcador va ser favorable a l'equip alacantí per 23 a 18. Els xavals deniers van posar tota la carn a la graella per intentar aturar el joc local.

En defensa els jugadors del Handbol Dénia es van emprar a fons però van certs desajustos que van pagar car. Mentre que en atac van tindre massa pèrdues de pilota que van impedir que tinguessin opcions de guanyar el partit.

Aquesta va ser la seua segona derrota i els nois preparen el seu pròxim partit que serà aquest dissabte al pavelló municipal de Dénia a les 10: 30 hores davant del BM Benidorm "B"

Victòria fàcil per Agustins

En categoria cadet la victòria va ser per a Agustins Alacant per 35 a 12. Va ser un partit dominat amb molta claredat per l'equip local que des del primer instant es van mostrar molt superiors als deniers.

La manca d'intensitat defensiva va passar factura a l'equip de la Marina Alta davant un rival que no va perdonar les facilitats. L'encert en els llançaments va propiciar que els avantatges fos augmentat amb el pas dels minuts.

En l'aspecte ofensiu tampoc els deniers van tindre el seu millor partit tal com va reflectir el marcador final, on tan sols van sumar 12 gols.

Àmplia derrota per a les cadets

En la categoria cadet femenina Preferent les noies del Handbol Dénia no van poder frenar el CB Elda Femení que va vèncer en la seua visita al pavelló denier per 6 a 36. Des del servei inicial va quedar de manifest la superioritat de les visitants que a poc a poc van anar ampliant el seu avantatge. Al descans es va arribar amb 1 a 19.

A la segona meitat, res va canviar les deniers van millorar en atac però no van poder frenar l'allau de joc del seu rival. L'àrbitre del partit va donar per finalitzat el xoc a falta de 7 minuts per a la conclusió del temps reglamentari. En les categories de formació quan el marcador és de 30 gols es dóna per acabar el partit. És per això que aquesta trobada va acabar abans amb la puntuació d'6 a 36.