Jornada nefasta per a les júniors i els sèniors del Dénia Bàsquet

15 de gener de 2019 - 00: 12

El primer partit de la segona fase de la competició Autonòmica es va presentar complicat per a les noies sènior del Dénia Bàsquet, Que van caure a la seua pista davant el Jove l'Eliana per 43 a 67. Els dos equips es van presentar amb baixes per a aquest nou arrencada de Lliga, però les visitants ho van notar menys sabent treure fruit de la manca de ritme de les deniers, que no van aconseguir entrar en joc amb continuïtat pràcticament en cap moment de el partit.

Les coses tampoc van ser favorables per als nois del sènior masculí de Primera Zonal, que van perdre a casa davant el CB Genovés per 50 a 67. Genovés va fer gala de la seua condició de líder de la competició i amb prou feines va concedir opcions als deniers de competir per la victòria a l'impedir-realitzar el seu joc habitual dominant el joc interior i apuntillando des del perímetre qualsevol intent de reacció local al llarg de la trobada.

Les juniors del Dénia Bàsquet van perdre en el seu desplaçament a la pista de l'València Genovés per 85 a 53. L'excel·lent primera part de l'equip dianense, amb un gran joc col·lectiu en atac i col·laboratiu en defensa, va servir per arribar al descans amb dos punts d'avantatge davant les juniors del València Basket Genovés a la seua pista.

Després dels que segurament van ser alguns dels millors minuts de l'equip des que va començar la temporada, l'equip va caure després de la represa en la precipitació i les decisions individuals, posant les coses senzilles a les locals per aconseguir un avantatge suficient per arribar a l'últim període amb el partit controlat, tancant després el partit amb més diferència de la que les deniers van merèixer.