Joan Puigcerver, campió d'Espanya en triatló i duatló cross amb el Tri-Puçol

20 de juliol de 2018 - 00: 02

La localitat soriana de Alamazán, va ser l'escenari que va veure proclamar-se campió d'Espanya del jove denier, Joan Puigcerver. Un xaval de la categoria cadet que ve de conquistar el ceptre nacional en la modalitat de triatló i duatló cross, formant part de l'equip Tri-Puçol.

A la primera jornada, Puigcerver va acabar ocupant el lloc 30 de la classificació absoluta després de completar els segments de natació, sobre 750 metres, 10 quilòmetres de MTB i 3 quilòmetres de cursa a píe. Va aconseguir els punts necessaris per junt als seus dos companys aconseguir el títol de campions d'Espanya.

En la segona jornada, en la modalitat de duatló, una prova que li ve molt millor al denier, per les seues característiques, va acabar en el lloc 20. Després d'emplenar el primer segment de 3 quilòmetres de cursa a peu, un segon segment de carrera a píe de 10 quilòmetres de MTB i 1.500 metres de cursa a píe.

El treball dels components del Tri-Puçol els va valer per ser els millors cadets del panorama nacional. Tots ells es van mostrar molt satisfets amb aquests èxits i per descomptat Joan Puigcerver, també.