Javier Mahiques, de l'Dénia Corre, va ser segon al Cros de Xàbia

14 de novembre de 2019 - 12: 42

L'atleta Javier Mahiques, de l'Dénia Corre, va estar participant en el Cros de Xàbia que es va dur a terme al parc Pinosol. Va prendre part en la categoria per sènior de 3.000 metres de distància sobre un circuit de terra a què els participants van donar 5 voltes. Mahiques va entrar a la segona posició en meta completant una gran carrera.

D'altra banda, diversos atletes de el mateix club van participar en la Volta a Pau Santa Cecília que es va disputar a Cullera. Els participants van haver de cobrir una distància de 7 quilòmetres passant per la vora del riu Xúquer. La prova va ser dura ja que va bufar molt vent fred que va resultar molest per als corredors. Carlos Sánchez va acabar la carrera amb un temps de 25.56 i Martí Sifré en 29.18.