Inapel·lable triomf de l'FB Dénia Femení sobre la Vila CF (1-7)

12 de març de 2020 - 14: 24

Les noies de l'equip FB Dénia estan travessant un moment molt dolç, tal com es reflecteix en la seua última victòria obtinguda a domicili. Les deniers van golejar a el conjunt de la Vila CF per 1 a 7 en el partit disputat al municipi de la comarca de la Marina Baixa.

El conjunt groguet no va voler sorpreses i va eixir amb molta intensitat a la pista de joc. No va deixar que les locals portessin la iniciativa en el joc i aviat es van col·locar amb avantatge al marcador. Al minut 9 va arribar el 0 a 1 obra de Libby. Aquest gol el va acusar les locals que van veure com tot just cinc minuts més tard, Henar va posar el 0 a 2 i aquesta mateixa jugadores va anotar el 0 a 3 al minut 18. El compte a la primera meitat la va tancar Libby amb el 0 a 4 que va arribar en el minut 31.

A la segona meitat, el domini de les visitants va ser total i en el primer minuts va arribar el 0 a 5, amb un nou gol de la inspirada Libby. Al minut 53, Henar no va voler ser menys que la seua companya i va marcar el 0 a 6. La mateixa Henar va tancar el compte anotadora de les noies de l'FB Dénia anotant el 0 a 7. L'únic gol local va arribar en el minut 69 obra de Andrea.

La nota negativa va ser la lesió de la deniera Iara, que es va fer un profund tall al genoll a causa de el mal estat de camp. Totes les seues companyes li desitgen una ràpida recuperació.