Importantíssima victòria del Sènior Masculí Preferent en el seu desplaçament a Benissa (77-86)

22 de desembre de 2022 - 08: 55

Bon partit dels de Carlos Vila que suposa la primera victòria a domicili aconseguida aquesta temporada.

Després d'una arrencada de partit amb baixos percentatges d'encert per part dels dos equips, els locals van començar a aprofitar les segones oportunitats que els brindava la superioritat en el rebot ofensiu.

Tot i ajustar la defensa per evitar aquest desequilibri, tot semblava seguir igual, encara que almenys en atac els deniers aconseguien millorar, compensant així la seua falta de bloqueig del rebot.

Ja al segon quart van saber estar més atents a les línies de passi interiors, dificultant la seua fluïdesa ofensiva i aconseguint, en conseqüència, ràpides transicions que van permetre canviar el rumb del partit, arribant al descans amb un avantatge de 7 punts.

L'equip local tenia clar que encara quedava molt per jugar i més encara el dia de la presentació dels equips del club, cosa que suposava cert ambient a les grades que celebrava totes i cadascuna de les seues cistelles.

Van pujar la seua intensitat defensiva sobre el jugador amb pilota, cosa que els va permetre retallar distàncies al marcador. Però els del DBC van saber mantindre la calma i aguantar amb la força necessària la possessió de la pilota, cosa que els va brindar l'oportunitat de visitar la línia de tirs lliures en nombroses ocasions.

El bon percentatge des d'aquesta distància i l'encert aconseguit en situacions d'esbandida els portaven a superar l'avantatge dels deu punts. Distància que serviria, al principi, per assegurar un final de partit relativament còmode.

Però no va poder ser així, ja que el jove equip benisser va aconseguir encistellar dos triples a la desesperada que van posar al Dénia Bàsquet en un compromís en els darrers instants, exigint-los la màxima concentració fins al xiulet final.