Importants triomfs per juniors i sèniors de l'Dénia Bàsquet

01 de desembre de 2020 - 13: 29

Treballat triomf de les jugadores de Juan Luis Pérez, Dénia Bàsquet sènior femení autonòmic, al pavelló d'Ondara davant el CB Ondara, un rival que no li va donar respir en cap moment.

Les locals van plantejar la major part de el partit una aferrissada defensa zonal a la qual van afegir la seua capacitat de lluita per cada pilota per intentar sorprendre a les deniers. En el primer quart l'aposta els va eixir bé a l'arribar al seu terme amb empat a catorze, per al que va ajudar el seu domini inicial de el rebot ofensiu.

A partir d'aquest moment el Dénia Bàsquet va reaccionar arribant a la mitja part amb un avantatge de divuit punts que començava a decidir el partit (21-39).

Tot i que els primers minuts de la represa van ser de nou per les de casa, les visitants van mantindre la calma i van tornar a reaccionar traçant una línia ascendent fins al final de el partit donant mostres de bona feina i esforç col·lectiu. La trobada va concloure amb un 41-66 favorable per al Dénia Bàsquet.

Junior Femení: DBC 04. 115-22 CB Ondara

Fàcil partit per a les júniors de Dénia Bàsquet que no van deixar en cap moment estar còmodes als seus rivals al llarg de l'xoc a l'dominarles amb la seua pressió defensiva a tota pista.

La categoria Junior Femenina reclama des de fa molt temps la creació d'un nivell intermedi de competició que eviti tan grans diferències en la primera fase de la lliga, i d'aquesta manera no hi hagi enfrontaments tan desiguals com aquest que no beneficien a ningú.

La propera setmana l'equip s'enfrontaran a l'Ifac Calp, líder imbatut de el grup, a què intentaran vèncer en un partit que necessitarà de tota la duresa mental i solidesa defensiva per limitar la seua gran capacitat anotadora.

Sènior Masculí 1ª Zonal: DBC 69-65 NB Alcoi

De nou li va tocar a l'equip viure un altre partit en el qual mostrar la seua millora en la gestió dels instants finals igualats, donant mostres de l'evident augment de la seguretat en ells mateixos que el pas de les setmanes ha anat donant.

En aquesta ocasió, l'inici de la trobada els va ser favorable a l'saber aprofitar les ràpides transicions que donava la seua defensa i a l'estar molt encertats en els llançaments exteriors.

Però els visitants, un equip molt incansable i intens en totes les facetes de el joc, van reaccionar endossant un bon parcial en el segon quart gràcies a l'augment del seu nivell defensiu, equilibrant així de nou el marcador.

A la segona part, fruit de l'esforç acumulat i la intensitat i igualtat amb la qual jugava, van arribar els errors per part dels dos bàndols, fent que el partit anés a caure de la banda en què s'aconseguís mantindre més la calma.

Les bones accions defensives en moments decisius van acabar decantant el partit de la banda deniera, donant una important injecció de confiança per seguir endavant en aquesta igualada lliga.

Junior Masculí Autonòmic: Lucentum 77-35 DBC 03

El resultat en absolut reflecteix el bon treball de l'Dénia Bàsquet en moltes fases de la trobada. Davant la superioritat física local van saber llegir molt bé on eren els avantatges, però els baixos percentatges d'encert dels deniers no van concedir a l'equip el premi final de la cistella i així no es va poder evitar que el marcador fos cada vegada més desfavorable.

Lucentum va saber castigar els errors i en la segona part, amb les forces denieres més limitades, va acabar de trencar el partit deixant l'anotació visitant en nombres molt baixos, que han de fer-los millorar quan es tornin a enfrontar a equips de major rang que el seu.