Important victòria del Paidos-F. Fernández Lluna a Ibi (0-4)

10 d'octubre de 2019 - 14: 14

Bon partit el disputat pels juvenils de Paidos-F. Fernández Lluna que van iniciar el xoc amb un joc ràpid amb el qual va arribar aviat el primer gol obra de Jorge després d'una bonica combinació que va finalitzar al segon pal.

Els locals no van trobar solució al joc visitant i Julián, al minut 12, regatejava al porter per marcar el segon. Els col·legials van gaudir d'àmplies ocasions però no es va moure el marcador.

La segona part va ser un calc de la primera: domini clar dels nois que dirigeix Raúl Gil. Fruit d'aquest control del joc va arribar la jugada on Salva es va plantar sol davant el porter i, amb habilitat, va col·locar el 0 a 3.

Els locals van seguir intentant frenar el millor joc del seu rival però no van poder aconseguir-ho. Tristán va finalitzar una altra triangulació i va marcar el quart i definitiu gol que va deixar el marcador favorable al Paidos-F. Fernández Lluna per 0 a 4.