Important victòria aconseguida pels sèniors de l'Dénia Bàsquet Club a Muro (63-71)

24 de desembre de 2019 - 06: 44

Els equips masculins sèniors de l' Dénia Bàsquet Club van complir l'objectiu d'anar-se'n de vacances amb els deures fets. El sènior autonòmic va vèncer a el CB Muro per 63 a 71 en un complet partit dels xavals que dirigeix ​​Bernardo Sanz.

El resultat aconseguit pels deniers va ser excel·lent. Un partit igualat i intens com sempre a què s'enfronten aquests mateixos dos equips. Els locals van dominar fins al descans en una primera part en què la lluita sota els cèrcols va estar equilibrada i tots dos equips es van controlar mútuament.

Després del descans va canviar completament el decorat ja que els de Bernat Sanz van ser més constants i incisius en atac i van acabar aconseguint una renda de deu punts a força d'imposar un alt ritme de joc.

El CB Mur va lluitar per tornar a entrar de nou en el partit però l'equip va jugar amb molta serenitat i intel·ligència i es va acabar imposant en una pista sempre difícil per assolir així la zona temperada de la classificació abans de l'aturada nadalenca.

Derrota ajustada de l'Zonal

Primera derrota de la temporada per a l'equip de l'Dénia Bàsquet davant el CB Benidorm al pavelló de Joan Fuster (83-90). Els de Carlos Vila es van veure superats per un bon Benidorm a què es va obligar a treballar fins a l'últim moment cedint únicament en els últims compassos de la pròrroga.

L'alternança en el marcador es va trencar des de l'inici de la tercera cambra quan els visitants van aconseguir superar la barrera dels deu punts de diferència sabent mantindre després fins arribar a l'últim període. Però l'equip no es va rendir i recolzant-se en la defensa i l'encert en el triple va donar una nova mostra de caràcter forçant en els últims minuts de la trobada la pròrroga.

En el temps extra tot semblava anar bé fins que la major experiència dels de la Marina Baixa va remuntar l'avantatge local de dos punts per llançar-se cap a la victòria amb un parcial final definitiu que no va trobar resposta per local.