Important triomf del Sènior Masculí DBC SUMA 1 Nacional davant de CB Altea

09 de gener de 2023 - 09: 55

El reinici de les competicions després del descans nadalenc es tradueix en un triomf de gran rellevància per al Senior Masculí del Dénia Bàsquet SUMA 1 Nacional davant del CB Altea, 77 a 63.

Els d'Eduardo Clavero i Pascual Miralles van començar freds el matx, cedint la iniciativa al veterà equip alteà fins al descans, encara que van aconseguir mantindre-se sempre propers al marcador.

L'atac no era fluid però es compensava amb un gran treball en defensa i sobretot sota els cèrcols, que va aconseguir minimitzar la superioritat física dels nostres rivals, en un dia en què comptàvem amb baixes a la rotació de l'equip.

Els visitants van arribar a disposar d'una diferència màxima favorable de cinc punts, just quan el segon període arribava a la fi.

Tot va canviar però després del descans.

L'equip va anar entrant en dinàmica i va millorar notablement el seu rendiment gràcies a un gran joc col·lectiu, que no només el va portar a igualar la contesa sinó que aviat li va permetre comptar amb els primers avantatges al matx.

La reacció d'Altea va ser recórrer a una defensa zonal que, tot i que va costar d'entrada llegir els deniers, es va atacar amb molta intel·ligència ampliant l'avantatge fins als deu punts ja dins de l'últim període.

La reacció final de l'equip rival, fent experiència i talent, no va ser suficient per comprometre el domini local, ampliant-se la diferència fins arribar al resultat final.

L'equip rebrà el cap de setmana que ve la visita de Montemar d'Alacant, tercer a la classificació, amb l'oportunitat, malgrat les baixes amb què se seguirà comptant, d'escalar posicions en una competició tremendament igualada aquest curs.