Important triomf del júnior del Dénia Bàsquet davant el poderós Gandia (70-61)

15 de novembre de 2012 - 00: 00

L'equip júnior del Dénia Bàsquet va trencar la seua ratxa de dues derrotes consecutives realitzant un bon partit per aconseguir derrotar el Gandia Basquet, per 70-61.

Victòria de gran mèrit ja que l'equip de Gandia arribava invicte a Dénia i compost per una generació de jugadors de gran talent, ja que en infantils van ser subcampions de la Comunitat Valenciana i tercer dos anys després en cadets.

En els primers instants, els jugadors del Dénia Basquet van donar un ritme alt de joc, a més d'una bona predisposició defensiva, que va donar els fruits desitjats, 17 a 9 després dels primers deu minuts.

En el segon quart, Gandia tracte d'entrar en el partit, conisguiendo equilibrar el joc. Però no retallo l'avantatge del Dénia que arribo al descans amb deu punts d'avantatge després d'un triple convertit per Edu, 34 a 24.

En el tercer quart un nou parcial de 10 a 2 per als deniers va obrir les diferències. Forçant que el Gandia efectués un canvi en defensa.Una cistella de Joan i una altra d'Edu tancaven el quart amb 56 a 39.

En l'últim quart els de la Safor van millorar el seu joc de la mà de Carlos Monteagud (el millor pel Gandia sense cap dubte, 19 punts). Les diferències es van anar retallant, encara que mai va perillar la victòria deniera. Al final del partit es va arribar amb un tempteig de 70 a 61.

Un triomf que permet al Dénia estar a la part mitja alta de la taula i confirma un bon inici de lliga.
Una altra bona notícia va ser la reaparició d'Alex Codina que ja va disposar d'uns minuts i poc a poc sembla que podrà estar recuperat totalment en breu.

Dissabte a les 18: 30 els deniers visitaran la pista del líder de la Comunitat Valenciana, el València Bàsquet. Un equip que sembla estar jugant a un nivell molt per sobre dels altres.
Al Dénia van jugar i van anotar: Alex (4) Rubén (8), Francesc (19), Edu (9), Marc (4), Rober (17), Joan (2), Sergio (4), Lucas (3) , Joan (-), Miguel i Patrick.