Important triomf del Dénia Bàsquet davant el CD Onil per 82 a 69

28 de novembre de 2018 - 06: 59

El Dénia Bàsquet sènior de categoria Autonòmica va aconseguir un important triomf davant el CD Onil per 82 a 69. El partit disputat al pavelló Joan Fuster va oferir un primer quart, ajustat, on els atacs es van imposar a les defenses. Aquestes dues formacions solen ofereixen un joc molt viu d'un alt ritme de joc.

En el segon quart, els deniers van aconseguir augmentar la seua intensitat defensiva aconseguint frenar el joc ofensiu dels visitants. Aquest bon treball dels nois que dirigeix ​​Bernardo Sanz, els va permetre prendre avantatges més àmplies en el marcador abans d'arribar al descans.

A la volta a la pista, el CD Onil va intentar escurçar les diferència en el tercer temps, però es va trobar amb un Dénia Bàsquet que va jugar grans minuts i va obrir una bretxa de vint punts al marcador.

Els visitants encara van tindre forces per reaccionar en l'arrencada de l'últim període reduint el seu desavantatge fins quedar-se a vuit punts de distància. Va ser el màxim que van concedir els locals abans de tornar a encendre motors i consolidar una victòria necessària i molt treballada.