Important jornada per als equips de l'Escola de l'Dénia Bàsquet

29 de novembre de 2019 - 13: 41

Una setmana més de progressió per a tots els nens i nenes que componen els diferents equips de l'Escola de Bàsquet que dirigeix ​​el Dénia Bàsquet. Uns van guanyar i altres no, però tots van sumar un dia més d'experiència en la seua etapa de formació com a jugadors i persones.

En benjamins, els deniers van caure en la seua visita a Calp per 54 a 31 en un partit on la clau va estar en no poder frenar l'atac dels locals. Hi ha molt marge de millora en aquest grup que col·lectivament realitza un joc brillant.

En categoria aleví la generació de l'09 de l'equip femení es va imposar a el CB Joventut Xàbia per 6 a 46. Superioritat demostrada sobre la pista i abans de la mitja part ja havien aconseguit tancar l'acta.

Els nois van perdre en la seua visita a Sueca per 98 a 68, en un partit on amb prou feines van existir les defenses. Va ser un continu intercanvi de cistelles on els valencians es van trobar més còmodes. El xoc va estar anivellat fins que en l'últim quart els locals, amb un parcial de 27 a 6, el van decantar del seu costat.

Les infantils de la generació de l'06 van caure davant del CB Pedreguer per 37 a 55 en un xoc on malgrat la seua millora les denieres no van poder frenar el millor joc del seu rival. Les noies de la generació de l'06 van perdre a Gandia davant la UPB Gandia per 60 a 41. La trobada va resultar més comxicotet i igualat que el que reflecteix el marcador final. La superioritat en el joc interior de les locals va marcar les diferències, especialment en el tram final de la trobada, tot i que les deniers van eixir contentes de la feina feta tot i la derrota.

Els infantils van rebre un seriós correctiu a mans de l'Albufereta que els va guanyar per 66 a 26. L'acta es va tancar en el sisè temps tot i l'esforç realitzat pels deniers per tallar la sagnia anotadora del seu rival.

L'alegria va arribar en categoria cadet on tant les noies com els nois van vèncer en els seus partits. Les fèmines van derrotar a l'Teixereta Ibi per 39 a 65. L'enfrontament entre els dos primers classificats de el grup no va defraudar a ningú. L'alt ritme imposat de manera constant en els vuit quarts de el partit i l'estar molt sòlides en defensa d'ajudes van ser les claus perquè a poc a poc la xicoteta diferència aconseguida fora creixent amb el pas dels minuts, aconseguint d'aquesta manera consolidar amb aquest triomf la primera posició en la classificació.

Mentre que els nois es van imposar per 52 a 49 a el CB Tavernes. Un primer període igualat (13-13) va donar pas a un domini local durant la resta de la primera part fonamentat en la pujada de nivell de la seua defensa i el poc encert visitant des de la línia de tirs lliures. A la mitja part es va arribar amb nou punts d'avantatge (31-23).

A la represa els deniers es van desconnectar de el joc encaixant un parcial en contra que va suposar primer la remuntada de Tavernes i després entrar en l'últim quart amb sis punts de desavantatge.

Afortunadament van reaccionar a temps gràcies a una defensa molt més efectiva que els va permetre ràpides transicions per tindre un respir al marcador, arribant en avantatge als últims instants de partit.