Històrica golejada del Reale-Audiòfons Romany al Cafè Bar El Racó de David (20-2)

30 de maig de 2019 - 09: 42

L'equip Reale- Audiòfons Romany va aconseguir aquest cap de setmana la major golejada de l'actual temporada de la lliga comarcal de futbol sala de Acydma i dels últims anys, a l'endossar-la ni més ni menys xifra de 20 gols a l'equip Cafè Bar el Racó de David de Dénia, al que va guanyar per 20 a 2.

El resultat va reflectir el viscut sobre la pista, on només va existir un equip, el de l'asseguradora, que va deixar clara la seua superioritat davant un equip que només va poder aguantar els primers quinze minuts. Al descans l'equip de l'asseguradora va marxar amb sis gols d'avantatge. A la segona part el porter de l'equip dianense es va lesionar i es va haver de posar un jugador, quedant-se sense reforços a la banqueta. Només amb els cinc jugadors en el terreny de joc el xoc es va fer etern, els de l'asseguradora van aconseguir materialitzar 14 gols més.

El descans aquesta jornada de l'Hotel Nou Romá va saber aprofitar-ho Perruqueria Stilos Ràfol per situar-se en la segona posició de la taula, a només tres punts de l'equip de l'asseguradora, després de guanyar encara que amb més problemes dels previstos a l'equip dels Poblets per 3 a 1.

Per la seua banda, cellers Xaló es va imposar a l'Ademar Dénia per 5 a 3 en un partit en què hi va haver moltes alternances en el marcador. La Xara Iconnect vèncer, encara que amb més problemes dels previstos a Baleària per 6 a 4. El partit entre Restaurant La Fontana d' Xàbia i Casa Llobell d'Ondara va acabar en taules (2-2). Bar Axicotetós i Bar Colom es van repartir els punts després d'empatar a 3, en un partit molt vibrant en què els dos conjunts van buscar els tres punts.

En aquesta jornada es van ajornar els partits del Mik Mik i Construccions Gonzalez Barber i el Futsal Pedreguer i Cellers Aguilar.

En les primeres places de la classificació no hi ha novetats, ja que Reale Audiòfons Romany encapçala amb 82 punts, seguits per Perruqueria Stilos Ràfol amb 79. Un poc més allunyat, a la tercera plaça, està Hotel Nou Romá amb 76 punts. Entre aquests tres equips hi ha el que finalment es portarà l'anhelat títol de campió de lliga.

La classificació de màxim golejador l'encapçala el jugador Igor Díaz, de l'Hotel Nou Romà amb 73 gols. L'equip més golejador és conjunt de l'asseguradora, que porta marcats 189 tants, i el menys golejat Perruqueria Stilos, amb 40 gols encaixats.